Det her, Jeres oplevelser- det varmer mig dybt ·

Maja

12 ugers forløb

Kære Tanja

Tak fordi du kom ind i mit liv, da jeg manglede klarhed og hjalp mig med at tænde mit lys.

Jeg havde mistet mig selv da jeg kom til dig, glemt hvor vigtigt det er at elske sig selv og behandle sig selv med respekt og kærlighed. Jeg har følt mig set, hørt, forstået og mødt, på en måde jeg ikke har oplevet før i terapi og det har været så trygt at komme hos dig, på vores fredags ”dates”.

Jeg har flyttet mig mere end jeg turde håbe på, på de 6 terapisessioner, vi har haft sammen, end jeg havde turde håbe. Jeg har helt sikkert stadig meget at lærer om mig selv, min måde at reagere på, hvad mine drømme er, hvad jeg skal med mit liv og ikke mindst, hvordan jeg igen kan få en tryg kærlighed relation, men jeg er på vej og vejen er åben og fuld af lys.

Jeg kommer helt sikker igen og glæder mig til flere samtaler med dig, men derfor vil jeg stadig gerne sige tak for dig og for al den kærlighed, omsorg og hjælp du har givet mig. Du har helt sikkert gjort en kæmpe forskel i mit liv. Knus og kram fra mig ❤

Hanne

Terapisessioner

Jeg kan lige fra hjertet give min varmeste anbefaling af Tanja! Hendes ro, varme og empatiske måde at være på gør, at man fra første øjeblik i hendes selskab føler sig godt tilpas og meget tryg.

Hun er lyttende, rolig og giver plads og rum til alle følelser der måtte komme undervejs. Hun udstråler en varme, der gør at man føler alt er helt ok og man selv er ok – med hvad der nu måtte være af udfordringer.

Følelsen af at kunne tale frit, uden nogen stiller krav, gør at jeg automatisk kom til at reflektere over mine følelser – i stedet for at gemme dem væk. Varmeste anbefaling herfra!

Frederikke

Terapisessioner

Jeg kan med stor anbefaling sige I skal vælge Tanja.

Du bliver mødt med kærlighed og forståelse.
Hun står ved din side hele vejen og dømmer dig ikke.

Tanja er et kærligt og omsorgsfuldt menneske, hvor du føler dig tryg og tilpas. Dette gør at du kan være dig selv hele vejen, uden at skulle pakket noget ind eller føle dig forkert.

Du vil føle dig fri når du går derfra med positive følelser, da hun er god til det hun laver.

Tanja har været en kæmpe hjælp på min vej, og det er med hendes hjælp at jeg står her den dag i dag.

Peter

Enkelt session

Du er den sejeste sexolog der findes, og jeg kan anbefale dig på det kraftigste, til personer der kæmper i deres relationer.