Hvad er der galt med mig?

Kender du det her med, at du RIGTIG gerne vil have en kæreste? Du længes efter at blive holdt om, få omsorg, og følelsen af at blive elsket. Denne kæreste skal fylde os op med kærlighed, og vi søger derfor med lys, og lygte for at finde ham. “Hvad er der galt med mig? Alle andre har fundet kærligheden, bare ikke mig?!”

“Hvad er der galt med mig? Alle andre har fundet kærligheden, bare ikke mig!”

— Tanja Trein (past me)

Jeg vidste ikke hvordan, at jeg skulle give kærligheden til mig selv!

Vi jager rundt og tror, at kærligheden er noget som vi skal kæmpe for og gøre os fortjent til. Jeg har hele mit liv jagtet kærligheden. Uden rigtig at være bevidst om, at det var det jeg gjorde, så søgte jeg kærligheden udefra. Jeg vidste ikke hvordan, at jeg skulle give kærligheden til mig selv, og derfor blev jeg afhængig af at få den fra andre.

“Jeg kan ikke elske mig selv, gider du at gøre det?”

— Tanja Trein (past me)

Det handler om en længsel og et mønster

Når man er sex- og kærlighedsafhængig handler det om en længsel og et mønster, som man har med sig helt fra barndommen. Det, som vi kender som kærlighed fra barndommen, kopierer vi som voksne. Man lever som regel i et meget usundt og lidelsesfyldt afhængighedsforhold, hvor man tilsidesætter sine egne behov, for at få partnerens anerkendelse, og flygter dermed fra en indre følelsesmæssig smerte.

"Det kræver enorm meget energi, og mange strategiske tanker, at være kærlighedsafhængig."

— Tanja Trein (NEW me)

“Hvad nu hvis jeg bare lige spiller lidt kostbar..."

Det at være sex- og kærlighedsafhængig kræver enorm meget energi, og mange strategiske tanker, da man for alt i verden vil undgå en afvisning – “Hvad nu hvis jeg bare lige spiller lidt kostbar, eller ikke giver lyd fra mig med det samme, så bliver han sikkert mere vild mig”.

Man bruger alle mulige kneb for at holde fast på ham, men det virker ikke, for det er ikke kærlighed, det er en besættelse. Det kaldes også for Codependency (med-afhængighed). Et besættende og tvangsmæssig afhængigheds mønster, hvor også kontrol er en stor del af, at være sex- og kærlighedsafhængig.

Vil du også generobre dit positive mindset og mærke forandringer allerede ved vores første samtale?

Book en gratis afklaringssamtale i dag!

Tanja Trein | Sexolog og Terapeut

Uddannet og certificeret sexolog master v. Joan Ørting.
Jeg har i mere end 10 år arbejdet med menneskers udvikling og trivsel, både med personale og lederudvikling, samt som salgskonsulent og også som personlig træner. Min mission er at lære dig hvordan, hvordan du skaber et liv med flere spontane grin, langt større glæde og en endnu større nydelse.